0

fabriek-logo

Onze fabriek

Hart voor de zaak
Wij zijn trots op ons product en hebben hart voor de zaak. Dat merkt u aan de enorme passie van onze medewerkers, van onze inkopers tot onze ervaren ambachtslieden in onze fabriek in Karachi. Allemaal even enthousiast bezig met de productie van het roze goud, het zuiverste zout uit de Himalaya.
Onze fabriek is uitgerust met de meest geavanceerde machines die nodig zijn om zout in zijn meest pure vorm te verwerken.
Om onze productie echt zuiver te houden, zijn we voortdurend bezig nieuwe medewerkers op te leiden en naar het niveau van onze ervaren medewerkers te begeleiden.
Bestellingen worden verwerkt vanuit onze fabriek naar afnemers in alle delen van de wereld.

From The Source is de bron voor zuiver roze zout uit de Himalaya.

Bergzout® is een Nederlands merk dat we hebben ontwikkeld vanuit onze liefde voor gezonde voeding. Onze zoektocht naar alternatieven voor gewoon tafelzout bracht ons naar de uitzonderlijke smaaksensatie van het roze goud: kristalzout uit de Himalaya. Het meest zuivere zout dat er te krijgen is.

Bergzout® is ongezuiverd en 100% natuurlijk.

Elke verpakking van Bergzout® bevat meer dan 84 natuurlijke mineralen en meer dan 98% NaCl (natriumchloride). Een combinatie die garant staat voor een zachte en rijke smaak.

Een mespuntje Bergzout® is voldoende voor een weelde aan smaak.

Familiebedrijf: houdt het zuiver

Bergzout® is eigendom van From the Source BV, een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het inkopen, verwerken en leveren van Himalaya zout voor gebruik door professionals en consumenten over de gehele wereld.

From the Source BV is een besloten vennootschap die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam, Nederland.

about-us-img