0
RECHTSTREEKS BIJ DE BRON

Zout uit de Himalaya is natuurzuiver, voedzaam en therapeutisch. Met de hand gewonnen uit stokoude zoutreservoirs in de Himalaya, waar het ruim 250 miljoen jaar heeft liggen wachten. Nu wordt het door ons bij de bron gehaald en rechtstreeks bij u afgeleverd.

ZOUTMIJN

Onze afnemers verlangen zout van de hoogste kwaliteit, direct van de bron. Vandaar dat we alleen werken met mijnen in de Pakistaanse provincie Punjab, mijnen die we vertrouwen.

PRODUCTIE

Na het transport naar onze fabriek in Karachi, wordt het zout gewassen en in de zon gedroogd alvorens het gemalen en gezeefd wordt. Precies zoals de afnemer het wil.

SCHAPKLAAR VERPAKT

Bergzout wordt verpakt en voorzien van ons merkbeeld, waarna het wordt verpakt in kartonnen dozen en op pallets gezet. Vervolgens worden bij een onafhankelijk laboratorium in Pakistan monsters getest.

VERSCHEPING

Onze afdeling Transport in Karachi staat vervolgens garant voor correcte verzending naar welk adres in de wereld dan ook.

GECERTIFICEERD EETBAAR

Bij aankomst in Nederland wordt Bergzout opnieuw getest in overeenstemming met de Codex standaard voor zout bij gecertificeerde laboratoria.

OPSLAG

Wij slaan ons zout op bij het gecertificeerde pakhuis HACCP en Skal (organisch) in Amsterdam. Van hieruit bezorgen wij door geheel Europa, Scandinavi├ź en het Verenigd Koninkrijk.

LEVERINGEN

Opslag en distributie vanuit ons pakhuis in Amsterdam maakt het mogelijk bestellingen te doen in de vorm van pallets en zakken. Het gehele proces zorgt ervoor dat Bergzout het ideale merk is uit de Himalaya voor professionele chefs, alle verkopers van specerijen, organisch voedsel, supplementen, superfoods en Himalaya zout.